izbegava pažnju javnosti

ULOGOM NINE U SERIJI "LJUBAV U ZALEĐU" OČARALA JE BALKAN: Evo gde je danas i šta radi jedna od najlepših hrvatskih glumica

0

Serija Ljubav u zaleđu, jedna od prvih sapunica u regionu, donela nam je veliki broj novih lica, a jedna od tada najpopularnijih glumica bila je Iva Visković.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen


Šarmantna mlada glumica bila je tada na drugoj godini Akademije dramske umetnosti i ogromna regionalna popularnost snašla ju je maltene preko noći. Bila je to, međutim, slava o kakvoj Iva nije maštala.

 

I dan-danas me prepoznaju na ulici, čak i neke novije generacije — izjavila je jednom prilikom Iva.

 

 

Njoj je privatnost uvek bila jako važna, pa javnost nije uspela da sazna mnogo toga o njenom braku s kolegom Filipom Križanom. Poznato je da su se upoznali na Akademiji i da su roditelji devojčice Mine. Otkako je postala majka, Iva se gotovo u potpunosti povukla iz medija.


Ipak, ona i dalje vredno radi — prošle godine hrvatska publika imala je priliku da je gleda u mjuziklu Alphonsine, a nešto pre toga igrala je u predstavi Tačno u podne.

 

foto: Youtube Printscreen

Ono što ne zna mnogo poštovalaca njenog talenta jeste da je Iva Visković Križan veliki zaljubljenik u muziku i da je snimila dva albuma s bendom Neud, a u biografiji je zabeležila i saradnju s bendom Pavel.


Naravno, ništa nije važnije od trenutaka koje provede s malom Minom.


Dolazak deteta utiče na odnos svakog para jer prebaciš centar sa sebe na dete — istakla je ona jednom prilikom. — To je predivno i u isto vreme teško, ali dolazi prirodno.

 

foto: Youtube Printscreen

Kako je ona objasnila, gotovo da je zaboravila staru sebe.


Zapravo, uopšte ne mogu da se setim vremena pre — iskrena je glumica.

 

 

makonda-tracker