planovi

I NAKON SEDAM GODINA ŽIVOTA U HRVATSKOJ, NEDOSTAJE JOJ GLUMAČKI POSAO U BEOGRADU: Anu Franić smo svi obožavali u popularnim domaćim serijama! (FOTO)

0

Glumica se udala i posvetila porodici!

foto: Jadran Babić
foto: Jadran Babić

Beogradska glumica Ana Franić posle sedam godina života u Splitu gde se udala i rodila dva sina postala je i zvanično državljanka Hrvatske.

Međutim, koliko je Ani bilo bitno zbog papirologije da dobije status hrvatskog građanina, još joj je važnije da se, kako kaže, u punom sjaju vrati glumi na području Srbije.

 

"Sada je vreme da nastavim tamo gde sam bila pre preseljenja u Split. Taj grad je moj dom jer je tu moje porodično gnezdo, ali Beograd mi je neprikosnoven u srcu zbog prijatelja i posla za koji sam se školovala. Moji dečaci su dovoljno veliki da mogu da se posvetim karijeri. Prošlog leta sam ponude odbijala, a sada ih željno čekam jer znam da mogu mnogo da dam. Ima već nekih, ali dok nije dogovoren posao ne valja pričati" - ispričala je Ana Franić za domaće medije.

 

foto: Instagram

Ipak, o preseljenju u Beograd sa porodicom, Ana ne razmišlja jer posao njenog supruga profesionalnog ronioca Marka Ižakovića pruža materijalnu sigurnost kompletnoj porodici.

 

" Moj suprug radi ozbiljan i odgovoran posao i često putuje, ali baza mu je u Hrvatskoj na moru, pa bi bilo suludo misliti da možemo trajno da živimo u Beogradu. Od njegovog posla mi živimo lepo. Naša baza je Split i posle sedam godina i ja lično imam svoj krug prijatelja, koji sam uglavnom stekla preko svojih dečaka i njihovog socijalnog života. Sve imamo u Splitu, čak sam i profesionalne angažmane dobila. Podneblje mi nije bilo strano ni pre udaje jer je moja baka tamo živela. U Splitu sam dobila glavnu ulogu u predstavi “Pritisci moje genaracije”. Nije problem ni dijalekt jer to na glumi učimo sve, ali i posao mi je slađi među mojom ekipom sa kojom sam stasavala u glumicu" - iskrena je Ana.

 

foto: Jadran Babić

 

 

 

 

 

makonda-tracker