beskrajna ljubav

MARIJA ŠERIFOVIĆ RAZNEŽILA FANOVE NEOČEKIVANOM OBJAVOM: Oko moje najlepše na svetu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

mira

10-10-2019 15:35h
Kažu da pas liči na vlasnika ! Ko bi normalan ovu džukelu imao za kućnog ljubimca ?
Životinja treba da bude umiljata , lepa za oko ! Pre neki dan naleteh na psa u šetnji sa vlasnikom koji mi je ulepšao veče , svima je prilazio , mahao repom i igrao se sa loptom i nama koji smo nailazili . Naravno , radi se o pravom psu , a ne o minijaturi !

joc

10-10-2019 16:33h
@mira
Miro ocigledno nikada nisi imala psa. Ovo nije minijatura nego stene Engleskog Buldoga

mira

10-10-2019 20:44h
@joc
Mislim na minijature kao male vrste pasa , one koje služe za foliranje . Vidim ja dobro šta je ovo , jedan ružan i pogan pas .
Svrstavam sebe u pravog ljubitelja živitinja , s tim da se zna gde je kome mesto. Iz kraja sam gde se gaje prelepi ovčari , usput jako pametni koji imaju status člana porodice . Moj pas , kada bi bio pušten , zimi bi spavao na pragu zasut snegom , jer on čuva ukućane , a ne u svojoj kućici . To je posebna veza čoveka i psa ! I danas ga se rado setim , jer mi je na najlepši način obeležio prvi deo detinstva . Inače , jako volim životinje , malu jagnjad , telad , jariće ! Da li takav osećaj imaju gradski "ljubitelji životinja" , osim retkih izuzetaka ?

mnira

11-10-2019 22:46h
@mira
A minuse mi nalupaše "ljubitelji životinja" ! I baš me nasmejaše !
Najviše u životu mrzim foliranje i podređivanje svog života svetini i novooblikovanim malograđanskim društvenim pravilima ! Da li ste svesni , dragi moji , koliko mučite svoje "kućne ljubimce" ? Da li je za psa stan , osim za minijature ? Gradski psi su kao debilni u odnosu na one koji žive u za njih prirodnom okruženju ! Kao što ga je imao moj , u komentaru , pomenut pas !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: