ulepšao mu je dan

DOBACIO MU JE BEZ USTRUČAVANJA: Kevin Spejsi zaustavio srpskog manekena na ulici

2

Poznati oskarovac nakon skandala koji mu je uništio karijeru možda ne može slobodno da prošeta američkim ulicama, ali na putovanjima je vrlo opušten...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osramoćeni glumac je u inostranstvu, reklo bi se, i opušten i neposredan, pa se - nimalo u stilu svetske superzvezde - bez ustručavanja obrati nekome ako mu se dopadne njegova odeća.

 

Tako se, tokom šetnje pored reke, u našem glavnom gradu obratio i momku za kog se ispostavilo da je model Džordž Ćulafić.

 

Mladić je fotografiju nastalu prilikom ovog susreta objavio na svom profilu na Instagramu i otkrio kako je upoznao jednog od najboljih glumaca u istoriji Holivuda.

 

- Šetao sam pored beogradske reke kada sam čuo kako mi neko kaže: Hej, lepa jakna. Popričao sam malo s tim čovekom o muzici i mom rodnom gradu i otišli smo svako svojim putem. Ulepšao mi je dan - istakao je Ćulafić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Culafic (@georgeculafic) on

 

Podsetimo, Spejsi je bio izuzetno cenjen u Holivudu sve dok se 2017. nisu pojavile prve optužbe niza mladića koji su tvrdili da ih je Spejsi seksualno zlostavljao, a neki od njih su u to vreme bili i tinejdžeri. Glumac većinu incidenata nije čak ni demantovao, a posle svega je osramoćen i oduzet mu je Oskar kojeg je dobio za ulogu u filmu Dežurni krivci 1995. godine.

 

 

makonda-tracker