zahvalan je

KONAČNO MU SE OSMEHNULA SREĆA: Nakon tri godine od optužbi za SILOVANJE, glumac dočekao epilog drame!

0

Velika drama je potresla publiku!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kevin Spejsi (59) oslobođen je optužbi za zlostavljanje jednog momka nakon što je oštećena strana povukla tužbu.


Mladić koji je optužio Kevina da je pred njim skinuo pantalone u jednom baru i pokušao da ga seksualno iskoristi povukao je tužbu, a sud je odlučio da parnica bude završena bez prava da mladić ponovo pokrene postupak. Spejsijeva odbrana zahtevala je da se zbog tih optužbi, koje Kevin negira, naplati odšteta za emocionalnu uznemirenost.

 

foto: Profimedia

Vest o povlačenju optužbi usledila je samo nekoliko dana pre nego što bi se navršile tri godine od prijavljivanja slučaja, što bi povuklo njegovo zastarevanje. Mladić je pre tri godine imao 18 godina, iako je Kevina slagao da ima 23. On je sin bivše lokalne televizijske voditeljke iz Bostona Heder Junrah. Voditeljka je prošle godine optužila Kevina da je napio njenog sina i da ga je pipkao.


Podsetimo, američkog glumca, producenta i pevača i ranije su optuživali za seksualno uznemiravanje. Čak osmoro ljudi, koji su s njim radili na seriji "Kuća od karata", javno su izneli tvrdnje da su bili Kevinove žrtve. Opisali su ga kao predatora, čija su meta bili mladi muškarci. Zbog toga je Kevin ostao bez angažmana u seriji, a producent Ridli Skot je prošle godine pre premijere filma u kom Spejsi glumi uklonio sve scene u kojima se on pojavljuje.

 

 

makonda-tracker