ne krije emocije

TUŽNA, UMORNA, RANJIVA: Dunja Ilić se oglasila nakon najtežeg perioda u životu

1

Nakon što je domaću javnost potresla vest da je pevačica Dunja Ilić pokušala da okonča život tabletama, dogodila se još jedna tragedija u njenoj porodici: njen otac Jovan izvršio je samoubistvo.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Posle izuzetno teškog perioda, Dunja Ilić odlučila je da da sebi neko vreme kako bi se oporavila.

 

Vrlo sam umorna, tužna, osetljiva i ranjiva ovih dana i to je ok... Izgubila sam sve dok sam se borila za svoje i tuđe dobro, sada eto vidim na pogrešan način. I što je najbolnije, u toku te bitke izgubila sam osobu koju sam najviše volela... Sasvim je ok da budete iscrpljeni posle bitke, naročito izgubljene, naročito one u kojoj izgubite sve ― iskrena je ona.

 

Pevačica ističe da nije nephodno odmah pokazivati snagu i da je u redu dati sebi neko vreme da odbolujemo teške trenutke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D'Dunia_??? (@ddunia_) on

 

Ne morate odmah nazad u ratnički stav. Dajte sebi vreme početi od nule, preboleti... zahteva da date sebi vremena da ponovo pronađete lepotu u životu za koju ćete se uhvatiti tokom obnavljanja. To ne možete iz ratničkog stava... Negujte sebe... Dajte sebi pauzu... Izgubili ste, ali ste se borili... Zaslužili ste ― napisala je Dunja na društvenoj mreži Instagram.

 

 

makonda-tracker