USPOMENE

RODITELJI SU JOJ BILI IMUĆNI, A ONA SE ODALA ALKOHOLU I NOĆNOM ŽIVOTU: Ovo je životna priča Dunje Ilić koja je nedavno pokušala samoubistvo!

0

Prolazila je veoma teške trenutke u životu

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić, koja je nedavno pokušala samoubistvo, a potom je njen otac Jovan popio lekove i ubio se, tokom života preživela je apsolutno sve. Rođena u imućnoj porodici, kako je sama isticala, imala je sve što je poželela, poslugu i vozače, ali je često kao dete bila usamljena. Roditelji su je, po pevačicinom priznanju, često zanemarivali.

 

"Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno." - priznala je Ilićeva.

 

Ona se prisetila detinjstva i odrastanja koje je, kako sama ističe, proteklo u znaku luksuza, izuzetne materijalne obezbeđenosti i života na visokoj nozi sa jedne strane, i skoro potpunog zanemarivanja i nedovoljne posvećenosti od strane roditelja sa druge.

 

"Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namernica." - ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

 

foto: Facebook Printscreen

 

"Škole i odeljenja sam menjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno." - nastavila je priču Ilićeva.

 

Nastavak na sledećoj stani!

 

makonda-tracker