iskreno o traumama

TUŽNA ISPOVEST MEGAPOPULARNE TAJČI: Verovala sam da je moja krivica što sam SILOVANA

0

Nekadašnja muzička ikona otvorila je dušu o životnim traumama, smrti oca i muža, te današnjoj karijeri motivacione govornice.

Tajči
Tajčifoto: Damir Dervišagić

Sama priznaje da joj je bilo potrebno puno psihoterapije, truda i rada na sebi da bi o tome danas mogla mirno da razgovara.

Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da se pogodi okidač kako bih tu kutiju otvorila i izlečila se - tvrdi ona.

Tajči je takođe priznala da ju je smrt oca slomila, ali i da se očajnički borila da održi svoj brak u trenucima kada je znala da joj suprug umire.

Tatina smrt me jako pogodila, tada je krenula da mi se razvija ozbiljna depresija. Kad je tata umro, u potpunosti sam se slomila. Dugo sam se lečila, šest, sedam godina..." , priznaje ona.

Otkrila je i kako je za vreme bolesti supruga sve vreme verovala u čudo, ali je i ispričala da je jako teško podnela momente u kojima je znala da će umreti.

 

Prema njenim rečima, neko vreme su bili i razdvojeni, a sve te životne situacije učinile su je snažnom ženom kakva je danas.

 

 

makonda-tracker