jaka žena

UHVATIO JU JE OZBILJAN VIRUS, ALI NIJE ŽELELA DA RAZOČARA PUBLIKU: Ceca nakon tri dana na INFUZIJAMA, zablistala na solističkom koncertu!

4

Nije od onih koji se prikuju za krevet i prenemažu!

 

Inače, što se tiče dobrog izgleda, Ražnatovićka smatra da je apsurdno misliti da je moguće zauvek biti mlad.

 

"Ne verujem da će neko izmisliti taj eliksir mladosti. Mislim da je to stanje duha čoveka, kako se vi osećate, tako i emitujete. U slučaju da ste zadovoljni sobom, vi to i emitujete i na ostale ljude. Nisam negativna po prirodi, veselo sam biće i trudim se da iz svih mogućih situacija izvučem nešto pozitivno", rekla je folkerka i dodala da i kada joj nije sve baš najbolje ume da se smeje glasno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

"Naravno da se dešava da se šalim na svoj račinu. Baš onda kada mi prija, ali i ne prija ono što čujem. Ne bi verovali. Ne volim patetiku i to mi je fuj. Ne volim ljude koji kukaju i kojima stalno nešto fali, a oktužena sam ljudima koji su duhoviti i veseli. Nikome na ovom svetu ne cvetaju ruže, ni meni. To je život, gde ima lepih dana ima i onih drugih. Sve treba gledati sa pozitivne strane. Znate koja je najbolji eliksir? Onda kada se smeje i okružen pozitivnim ljudima."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

 

 

 

makonda-tracker