UŽIVA I RADI

"OVDE SE OSEĆAM KAO KOD KUĆE": Prelepa RUSKINJA trenutno boravi u Beogradu, a ovako govori i Srbiji i našim ljudima! (FOTO)

1

Miloš Biković joj je partner na sceni, a pored toga su prijatelji

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Zahvaljujući gracioznoj i otmenoj slovenskoj lepoti, Ruskinje su među najlepšim ženama na svetu. Upravo gracioznost i skromnost krase Dijanu Požarsku (27), jednu od najtraženijih mladih ruskih glumica. U Beogradu Dijana boravi već nekoliko nedelja, budući da ovde snima nastavak popularnih ruskih serija "Kuhinja" i "Hotel Eleon" sa našim Milošem Bikovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on

 

U intervju za TV Novosti Dijana je rekla kako obožava Srbiju, srpski narod i Beograd:

 

"Ovde se osećam kao kod kuće. Shvatim da nisam u Rusiji kada čujem srpski, koji nažalost ne razumem, ali mi se veoma dopada. Ne znam zašto - neko na primer voli francuski, a meni se sviđa srpski. Volela bih da ga naučim. Naši jezici su slični", ističe lepa glumica.

 

U Beograd je došla sa majkom, a ona se odlično snalazi u našoj prestonici.

 

"Moja majka je ovde sa mnom, a ona ne zna engleski, ali odlično se snalazi u Srbiji. Ona priča na ruskom, Beograđani na srpskom i razumeju se. Za mene je to magija. Smatram da nam je to u krvi, slični smo. Naše zemlje neguju jako prijateljstvo. Sviđa mi se što su Srbi veoma realni, ne nose maske, rade i govore ono što misle", zaključuje glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on

 

 

 

makonda-tracker