"Jedna me i danas mrzi"

GORDANA BJELICA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Koleginice su me mrzele zbog lepote

0

Šarmantna glumica čije kraće role ovih dana gledamo u reprizama serija "Porodično blago" i "Srećni ljudi“, otvorila je "Pozorište u avliji" u dvorištu jednog restorana u Leskovcu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

U ambijentu leskovačke Skadarlije uz akustični bend tamošnjeg veterana muzike Strahinje Nikolića nastupili su još i Zoran Jovanović pesnik na leskovačkom dijalektu i Gile Branković stendap-komičar kao kazivač vrcavih dosetki pomalo zaboravljenog leskovačkog humoriste i književnika Radeta Jovića.

 

Pozorište u avliji svake srede od 21 sat ima novog gosta iz sveta pozorišta i muzike.

 

- Nastup u leskovačkoj Čaršiji za razliku od nastupa u beogradskoj Skadarliji je poseban doživljaj, jer je prirodniji sa više duše i prisnosti za publikom - rekla je glumica Gordana Bjelica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordana bjelica (@gordanabjelica888) on

 

Ona je dodala i da ovaj grad jako voli i da se često vraća u njega, ali kako je nisu sve koleginice volele.

 

- Mrzele su me pojedine koleginice zbog moje lepote, jedna od njih danas u penziji me i dalje mrzi, a ne znam zašto. Ja sam samohrana majka, vodila sam smeran život ne kao neka radodajka, zato su mi neki režiseri i producenti uskraćivali glavne uloge, iako sam uvek bila spremna za filmske izazove - rekla je ona.

 

Kako nezvanično saznajemo dve producenske kuće zainteresovane su za snimanje serije i filma iz bogate istorije Leskovca u kojima bi mogla da zaigra i Gordana Bjelica, koja se već aklimatizovala u tom gradu, a posebno se privikla na ljuti leskovački roštilj.

 

 

makonda-tracker