ljubav cveta

PEVAČICA JE KONAČNO ZALJUBLJENA I SREĆNA: Senidah ne skida OSMEH s lica kada je sa novim MOMKOM, a ovako uživaju zajedno! (FOTO)

1

Pevačica je uvek misteriozna kada je u pitanju ljubavni život, ali ovo nije mogla sa sakrije

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularna pevačica Senidah retko govori o svom privatnom životu, ali je ipak situacija sada bila nepredvidiva i fotografija sa njenim navodnim momkom Markom je isplivala u javnost. 

 

Publika je bila oduševljena kako izgledaju zajedno.

 

Misteriozni Marko, kako se navodi, radi kao obezbeđenje u jednom klubu, a sa pevačicom upoznao se sasvim slučajno, a onda i započeo romansu sa njom.

 

foto: Instagram Printscreen

"Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu", ispričao je dobro upućen izvor.

 

foto: Instagram Printscreen

"Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj", ispričao je dalje izbor, a kako se dalje navodi, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbeđenje po klubovima.

 

 

 

 

 

makonda-tracker