UŽIVA PUNOM PAROM

"VIDI SE NA KILOMETAR DA SAM ZALJUBLJENA": Lidija Vukićević izabranika krije od javnosti, a javno priznaje da voli MLAĐE MUŠKARCE! (FOTO)

5

Glumica blista od sreće, a na vrh jezika joj je da kaže o kom čoveku je reč

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Lidija Vukićević (57) ima momka koji je od nje mlađi 15 godina. Čuvena Violeta iz kultne serije "Bolji život" kaže da je zaljubljena kao tinejdžerka u muškarca kog krije od javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

 

"Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta." - rekla je Vukićevićeva, pa nastavila:

 

"Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Ako izađem sa klincem od 29-30 godina, svi će da kažu: "Pogledaj je, majke ti." A ako izađem sa nekim ko ima 60 ili 65 godina, onda će da kažu: "Izašla sa dedom koji je pun love." Ne zanima me šta će ko da kaže, ali ja imam sinove, a njihovo mišljenje me i te kako tangira. Ovako sam našla zlatnu sredinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Ona je sa svojim partnerom provela nezaboravan odmor u Zanzibaru, koji joj je on poklonio."

 

"Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom." - kazala je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

 

makonda-tracker