susedi pričaju

UMESTO DA SU IZRODILI DEČICU, ONI SU SE RAZIŠLI: Komšije Milice Todorović progovorile o detaljima veze sa koreografom Milošem! Pate kao da se odselio NEKO NJIHOV!

2

Svi su jako tužni što se pevačica odselila iz njihovog komšiluka na Tašmajdanu.

Milica Todorović i Miloš Paunović
Milica Todorović i Miloš Paunovićfoto: Damir Dervišagić

U cvećari koja se nalazi pored ulaza u kojem su Milica i Miloš živeli, a u kojoj koreograf i dalje živi, za bivši par imaju samo reči hvale.

Milica je uvek bila nasmejana i prijatna. Uvek bi se javila kad god bih je srela, ali i Miloš je divan mladić. Ne mogu ništa loše o njemu da vam kažem. Ne znam šta se među njima desilo, ali bili su divan i skladan par", rekla je devojka iz cvećare.

Mica je kupovala paradajz, papriku, luk. Stalno je dolazila i šalila se. Uvek je pričala s nama, slikala se… Nikad se nije ponašala kao zvezda već kao da je jedna od nas. Mnogo nam je žao što se odselila, ali i zbog toga što je doživela emotivni brodolom. Sigurno joj je teško i pati jer je dobra i emotivna. Velika je to ljubav bila i velike je snove sa njim imala", zaključuju bakice sa pijace.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on

Konobarica iz kafića preko puta Miloševe zgrade rekla je da je pevačicu viđala često kako pazari u restoranu brze hrane.

Kupovala je pastu ili brzu hranu i prolazila je pored kafića, međutim, nikada nije bila kod nas. Bar ne u mojoj smeni. Miloš jeste", rekla je Milica. Kako kaže, ona je stekla utisak da je pevačica vesele naravi, za razliku od njenog bivšeg partnera.

"On je nekako uvek istog raspoloženja, ozbiljne face… Drugačiji je", rekla je ona.

 

 

makonda-tracker