susedi pričaju

KOMŠIJE ANE NIKOLIĆ PROGOVORILE O SVIM PRIVATNIM DETALJIMA: Otkriveno da li je zaista smršala i koliko često navraća Rasta!

0

Pop zvezda Ana Nikolić poslednjih nedelja hvali se na društvenim mrežama kako je dovela liniju u red, a da je to zaista tako potvrđuju svedočenja njenih komšija

Ana Nikolić
Ana Nikolićfoto: Damir Dervišagić

Komšinica Nikolićeve koja živi tačno preko puta zgrade u kojoj živi pevačica kaže da je pevačica zaista oslabila i da fotografije na društvenim mrežama nisu fotošop.

Viđam Anu, kako da ne! Juče sam je baš srela. Izgleda super. Smršala je dosta, ne znam baš da li je dvadeset kilograma skinula, ali je baš lepo doterala liniju. Uvek se ljubazno javi i baš je kulturna - kaže komšinica Vera i dodaje da je Ana sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom ostala u korektnim odnosima:

Rasta redovno dolazi po ćerku, često ga viđam kako je odvozi i dovozi, a dešava se da se nekada svi upute negde. U dobrim su odnosima - napominje ova ljubazna gospođa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Žena koja živi u novoizgrađenoj zgradi u blizini one u kojoj živi Ana kaže da često viđa Nikolićevu i za nju ima lepe reči.

Viđam je često, ovaj crni auto je njen, znači da je kod kuće, možete da je uhvatite. Samo ne znam zašto ga je parkirala ispred moje zgrade. Jeste smršala, uvek je doterana i u nekoj žurbi. Viđam je često sa majkom i sa dadiljom koje joj pomažu u vezi sa brigom oko ćerke. Srećem i onog njenog što sa njim ima ćerku... Obilazi ćerku, ne mogu da kažem da je neodgovoran po tom pitanju - otkriva ona.

Dečko koji živi u Aninoj zgradi voli komšinicu, pa neće da o njoj tračari.

Ana je super lik i moja draga komšinica! Sada kada se vrati na scenu novim pesmama i sa novim izgledom ima da pokida! - poručio je on.

 

makonda-tracker