oglasila se

IMAM RAZLOGA DA SLAVIM: Nakon paparaco fotografija na kojima nazdravlja sa prijateljima, Ana Nikolić priznala šta je za to imala POSEBAN POVOD!

0

Ana Nikolić je u nedelju uveče uživala sa društvom u jednom prestoničkom restoranu, a sada je objasnila šta je bio povod za slavlje

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što je magazin Stars objavio fotorgafije na kojima Ana Nikolić uživa i nazdravlja sa prijateljima u jednom beogradskom restoranu, pevačica je rešila da otkrije šta je bio povod za slavlje.

 

- Najvažnija stvar koja mi se desila jeste to što sam postala mama. Zbog Tare je moj život dobio novi smisao. Naravno, sa trudnoćom su došli i kilogrami, a nedavno su i otišli. Vraćam se u top-formu, uradila sam sjajan album i to sam proslavila sa svojim prijateljima. U tome ne vidim nikakav problem, nazdravila sam, a uskoro ćete i sami videti da imam razloga da slavim svaki dan jer ovo što radim sa svojim timom nešto je najbolje što sam do sada uradila - rekla je Nikolićeva za Kurir.

 

foto: Damir Dervišagić

Ana vidno smršala za kratko vreme, što se vidi i po fotografijama, a to je za svaku pohvalu. Ako je zaista novi izgled bio razlog što je bila vesela u restoranu u nedelju uveče, iako je ponoć odavno prošla, onda zaista nema šta da joj se zameri, piše Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Ana je, podsetimo, početkom avgusta obavestila fanove da će njen novi album pod nazivom „Klinika“ biti ubrzo u prodaji, a posle kratkog letovanja na moru rekla je da je, po povratku u Beograd, očekuje snimanje spotova.

 

 

makonda-tracker