uloge

NJIH DVOJE SU PUBLICI POSTALI OMILJENI PAR: Lepu RUSKINJU su pitali šta joj se najviše dopada kod Bikovića, a ona oduševila odgovorom! (FOTO)

2

Već dugo igraju zajedno

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su doveli rusku produkciju u Srbiju, povodom saradnje na novom filmskom ostvarenju "Hotel Beograd" koji se snima u našoj prestonici, uz podršku grada Beograda.

 

"Hotel Beograd" biće romantična komedija koja predstavlja nastavak popularnih ruskih TV serijala „Kuhinja“ i „Hotela Eleon“ koji su imali milionsku gledanost u više od 20 zemalja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on

 

U novom ostvarenju pored domaćih glumaca Jelisavete Teodosić, Ljubomira Bandovića i Miodraga Radonjić glavnu ulogu uz Bikovića tumači i popularna ruska glumica Dijana Požarskaja.

 

Tokom pres konferenecije mlada glumica otkrila je šta joj se najviše sviđa kod Bikovića, zbog čega se Miloš pomalo postideo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on

 

"Mi smo već uigran tandem. To je moj omiljeni partner na filmu, sa kojim volim da radim. Udobno mi je, profesionalno i veselo i to mi je jako važno." - Bila je iskrena Dijana.

 

Ona je spomenula i drugog kolegu iz Srbije, glumca Miodraga Radonjića.

 

"Sa Miodragom sam sada prvi put radila, imali smo snimajući dan i to je takođe bilo veselo i profesionalno. Čini mi se da u Srbiji svi tako rade." - rekla je lepa Ruskinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on

 

makonda-tracker