pozamašne cifre

ČUVENI ESTRADNI DVOJAC POSLUJE BOLJE NEGO IKAD: Otkriveno koliko MILIONA evra su zaradili Brena i Saša Popović!

1

Najveća produkcija na Balkanu „Grand" u poslednjih pet godina beležila je rast zarade koja se meri u milionima evra.

 Lepa Brena
Lepa Brenafoto: Sonja Spasić

Ovakvom vrtoglavom rastu zarade pojedinačno je najviše doprineo uspeh „Zvezda Granda", takmičenja koje je najgledanije u celom regionu godinama. Prema našim saznanjima, od samo jedne epizode ove emisije zaradi se približno 100.000 evra. Treba napomenuti da odlične prihode donose i formati „Nikad nije kasno", kao i „Praktična žena", koji takođe dosta novca dobijaju od sponzorstava i naknada od emitera.

 

Od ostalih „Grandovih" projekata solidnu zaradu donosi i Grand televizija, sa svim svojim autorskim emisijama, kao i prodaja albuma brojnih pevača, iako je to u značajnom padu u odnosu na period od pre deset ili 15 godina.

 

Saša Popović
Saša Popovićfoto: Vladimir Šporčić


Saša Popović ranije je u jednom intervjuu otkrio da njegova kompanija zarađuje više nego ikad, i potvrdio da se taj iznos iz sezone u sezonu samo povećava.


- U poslednje dve sezone „Grand" je najviše zaradio - rekao je on u septembru 2018.


Na kraju, konačno računica glasila bi ovako: Sašina ukupna zarada u poslednjih pet godina, računajući i sedam i po miliona od prodaja kompanije, iznosi oko 10.500.000 evra. Lepa Brena bogatija je za skoro 11 miliona u prethodnoj polovini decenije.

 

 

 

makonda-tracker