čestitke

SA PORODICOM I PRIJATELJIMA JE SLAVIO DO JUTRA: Poznati glumac dobio ćerkicu, a na ovaj način je upoznao zanosnu lepoticu!

0

Zaljubio se na prvi pogled

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kristijan Slejter (50) postao je tata po treći put. Njegov supruga Britani Lopez (31) nedavno se porodila i na svet donela ćerku.


Srećni tata je, nakon saznanja da je dobio dete, okupio porodicu i prijatelje i slavio do jutra. Njemu je ovo treće dete, a Britani prvo. Glumac je u prethodnom braku s Rajan Hadon dobio sina Džejdena i ćerku Elijanu.


Kristijan je inače slavu stekao ulogama u filmovima „Intervju s vampirom“ i „Slomljena strela“, kao i u seriji „Mister Robot“. On se Britani oženio pre šest godina u tajnosti, a upoznali su se prilikom odmora na Floridi.

 

"Sećam se da sam sedeo na istom mestu kao i svakog jutra i doručkovao. Zatim sam video jednu devojku kako šeta sa starijom gospođom i onda su stale na mestu koje je poznato po tome što muškarci tamo često prose svoje bolje polovine. Devojka je zatim klekla i zaprosila stariju gospođu. Pomislio sam kako je reč o lepom lezbijskom paru, pa sam im prišao kako bih im čestitao. Zatim sam saznao da joj je to teta, a klekla je pred nju kako bi joj što bolje dočarala lepotu mesta na kojem se nalaze." - ispričao je svojevremeno glumac za medije.

 

 

 

makonda-tracker