prave lepotice

SESTRE KOLINS SU KAO DEVOJKE ŽELELE DA OSVOJE HOLIVUD: Džoun se nakon toliko godina prisetila VELIKE KARIJERE, ali zbog ovoga je njena SREĆA bila kratkog daha!

0

Zbog života sa poznatim glumcem je napustila svoj posao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džoun i Džeki Kolins bile su sestre koje su došle niotkuda u osvajanje Holivuda. Džoun se prisetila njihovih početaka pre nego što su ušle u tridesete, pre braka i dece.

 

Dok je Džeki gradila karijeru autora bestselera, Džoun je napustila glumu i prihvatila život supruge i majke sa glumcem Antonijem Naulijem. Danas otkriva kako je njena sreća bila kratkog daha.

 

Nakon skitanja koja su je odvela u Englesku i Švajcarsku pa do Njujorka, konačno je svoje korene pustila na Beverli Hilsu.

 

foto: Profimedia

"Sa 32 godine i više od 17 godina glumačkog iskustva, gde sam neprestano radila na filmovima, televiziji i u pozorištu, nisma imala apsolutno ništa do odeće i automobila."

 

Nisam imala dom, nameštaj, slike ili novac, samo nekoliko komada nakita koji mi je uglavnom kupio suprug, Antoni Nauli. Odustala sam od karijere kako bih rodila decu, prvo Taru, a zatim, 22 meseca kasnije Sašu.

 

Ali kada su deca krenula u vrtić, Toni je dane provodio pišući i spremajući ulogu, a meni je počela da nedostaje gluma. Samo glumac može da zna koliko znači "urlik mase i miris gomile". Iako je to jedna od najmasovnijih profesija na svetu, to nam je u krvi.

 

Kao i uvek, rešila sam da se posavetujem sa Džeki, koja je tada bila srećno udata za svog drugog supruga Oskara Lermana.

 

Nastvak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker