bilo mu je sve teže

POSLEDNJIH GODINA TRPIM VELIKE BOLOVE: Dragan Gagi Jovanović iskreno o BORBI sa zdravljem, a jedna novost će MNOGE OBRADOVATI!

0

Zbog problema sa leđima morao je pauzira svoj angažman u pozorištu

Dragan Jovanović
Dragan Jovanovićfoto: Dado Đilas

Iako još uvek nije sanirao zdravstveni problem sa leđima, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović odlučio je da se vrati na TV ekrane, dok će angažman u pozorištu morati još malo da pričeka.

 

Sredinom 2018. godine slavni glumac pauzirao je sa glumom zbog diskus hernije, a sada je rešio da se polako vrati pred televizijsku publiku, i to kroz novu seriju „Švindleri”.

 

Pre godinu dana Jovanović je najavio da će se povući iz sveta pozorišta zbog problema sa diskus hernijom i obazrivo birati uloge na filmu i televiziji. Naime, zbog problema sa leđima, Jovanović je od juna prošle godine pauzirao sa predstavama jer je sve teže izdržavao višesatna stajanja na bini.

 

Glumac je otkrio kako se sada oseća:

Dobro je, radim vežbe svakodnevno i pazim da ne podižem ništa teško i slično, što bi moglo da mi pogorša stanje. Još uvek je zbog toga pozorište na čekanju, ali nastavljam sa TV snimanjem - objasnio je Gagi, koji je bio primoran da pauzira sa pozorištem zbog velikih bolova:

 Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Ne znam koliko će pauza potrajati, možda jednu, možda dve ili tri godine - najavio je Gagi pozorišnu pauzu prošle godine.

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Dragan Jovanović
Dragan Jovanovićfoto: Dado Đilas

O njemu su u proteklom periodu sve vreme brinule njegove dame - supruga Branka Pujić i ćerka Anđela, koje su ujedno deo njegove branše i najbolje znaju sa kakvim se problemima Gagi suočava.

 

Doajen srpskog glumišta sada se bolje oseća, a moći ćemo uskoro da ga gledamo i na filmskom platnu.

U pregovorima sam za ulogu na jednom filmu, ali ne mogu sada ništa mnogo da otkrivam o tome. U svakom slučaju radujem se povratku pred kamere - kaže poznati glumac i ističe da mu je posebno milo što su domaći filmovi sve popularniji u bioskopima:

Istina je da je došlo do manje ekpanzije domaće kinematografije i to je zaista stvar za pohvalu i za naše filmadžije, ali i za glumce. Za neke je to sigurno dobro, ali ima i onih koji i dalje kubure s ovim poslom zbog manjka uloga i projekata. U svakom slučaju, lepo je da se publika ponovo interesuje za domaću produkciju i da naša ostvarenja pune bioskopske sale širom regiona.

 

makonda-tracker