oduševila ju je

PRVI PUT JE VIDELA U ŽIVOTU, ALI TAJ DAN NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Dara Bubamara nepoznatu devojku jednim gestom KUPILA ZA CEO ŽIVOT!

0

Pevačica je pokazala pravu žensku solidarnost!

Dara Bubamara
Dara Bubamarafoto: Nemanja Nikolić

Na internetu poslednjih dana kruži jedna anegdota vezana za pevačicu Daru Bubamaru. Naime, jedna devojka nepoznata javnosti pisala je o svom iskustvu sa Darom, prilikom čega ju je pevačica oduševila kao niko do tada.

 

Kako je anonimna devojka napisala, Dara joj je pritekla u pomoć na kasi u supermarketu i dala novac, ali i savet:

 

foto: Instagram Printscreen

Pamtim ja tebe dobro, sestro, još od one godine, čini mi se da je 12. jul bio. Uglavnom, neko svetsko prvenstvo ili tako nešto. Izašla sam da kupim dečku sok 100%, jer samo sveže voće pije, a mene mrzi da pravim. Na kasi sam videla da mi fali još dvadeset dinara jer sam kupila i cigarete i neka žena je pružila 500 dinara i rekla: "Ako je tražio da mu kupiš sok, ne žali pare, sestro. Muškarac koji pije sok umesto piva jeste muškarac vredan da se vratiš po novac u stan. Ali, s obzirom na to da smo žene, treba da se pomažemo." Nisam mogla da verujem da je neko takva osoba. Kada sam pogledala, videla sam plavokosu ženu koja je izjurila iz marketa ostavivši mi 500 dinara. I ne poznajem ženu. Ja sam bila ubeđena da si to bila ti, Daro, jer si ti samo tako darovita. Međutim, to će ostati misterija do kraja života. Ta žena je vozila crnu mečku i projurila je ulicom trista na sat. Od tada svakoj ženi sipam na pumpi više benzina nego što naruči - napisala je ta žena.

Dara je ovaj komentar pročitala i kratko odgovorila na njega:


- Sećam se toga! To sam bila ja - napisala je Dara i oduševila sve svoje fanove!

 

 

makonda-tracker