biće to njihova oaza

NOVI DOM OD DVESTA KVADRATA DALEKO OD GRADSKE BUKE: Dara Bubamara gradi kuću na NEOČEKIVANOJ lokaciji!

2

Nedavno je pazarila i luksuzni stan u Novom Sadu.

dara bubamara
dara bubamarafoto: Sonja Spasić

Folk zvezda Dara Bubamara vlasnica je nekoliko nekretnina u Novom Sadu i jedne u Beogradu, a na listi nepokretne imovine popularne pevačice naći će se i kuća na Fruškoj gori, prenose mediji.

 

- Dara je pre nekoliko godina kupila plac i kuću na Fruškoj gori i imala je u planu da tu sagradi novu kuću u kojoj će živeti sa bivšim mužem Milanom Kesićem i sinom Kostantinom. Međutim, nije uspela da nađe vremena da tu ideju sprovede u delo, ali ovih dana intenzivno radi na tome da tu želju što pre ostvari. Rešila je da do kraja godine angažuje radnike i napravi kuću kakvu je oduvek želela da ima - navodi izvor blizak pevačici, i dodaje:

 

- Dara planira da sruši postojeću kući i sagradi novu od oko dvesta kvadrata u okviru koje će biti prostrani dnevni boravak, velika kuhinja, nekoliko spavaćih soba i veliki balkon. Takođe, u dvorištu će se naći bazen, jer Dara planira tu da se rashlađuje tokom vrelih letnjih dana. Ono što je sigurno jeste da će Dara kuću ograditi zidovima od dva metra kako znatiželjni pogledi ne bi mogli da ruše njenu privatnost. Ova kuća biće Darina oaza mira, gde će uživati svaki put kada joj dosadi gradska buka i brz, urbani život u gradu. Kako idu godine, Dari je sve više potreban mir, zato uveliko angažuje majstore, a Darin sin Kosta se posebno raduje ovoj pevačicinoj investiciji - navodi naš sagovornik dobro upućen u pevačicine privatne planove.

 

Na sledećoj strani pročitajte Darin komentar...

makonda-tracker