DA LI BISTE GA PREPOZNALI?

POSTAO JE MILIONER SA DESET GODINA, PA SE ODAO POROCIMA: Čuveni glumac danas puni 39 godina, nema posao i živi kao PENZIONER! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Milena

27-08-2019 01:44h
Na zalost, Makolijev problem nisu bili samo roditelji. Pogledajte dokumentarni film "Napustajuci Nedodjiju/Leaving Neverland". Makoli je sa 10 godina upoznao Majkla Dzeksona. Postao je Majklov "najbolji prijatelj". Po onome sto su Dzejms Sejfcak (James Safechuck) i Vejd Robson (Wade Robson) govorili u tom dokumentanom filmu, Dzekson je bio opasan pedofil, namazan svim mastima. Majklovi "drugari", deca od 7 godina do puberteta, su mu zapravo bili ljubavnici.
Makoli je bio jedan od te dece.
Dokumentarni film fantasticno prezentuje pokvarene metode i taktike kojima je ovejani pedofil drzao ne samo decu nego i roditelje pod kontrolom. Takodje je prikaz sta deca prozivljavaju apsolutno fascinantan. Opisuje dusevnu i emotivnu kataklizmu kroz koju su decaci prolazili. Wade Robson je cak svedocio sa 10 i sa 20 godina u korist Majkla, da im nista nije radio. Po secanju Jamesa Safechucka on i Majkl su imali odnose svakodnevno i svuda po imanju. Jedna od posledica je da je Wade potpuno iskljucio emocije i ziveo je zivot kao robot, a James je bio potpuno zbunjen i pokusao je da drogom ubije bol. Obe zrtve opisuju slicna njima neobjasnjiva emotivna stanja.
Zato sve ovo pisem? Zato sto je moguce da je Mekoli prosao kroz ista iskustva, sto onda heroin cini logicnim izlazom, za osobu toliko emotivno povredjenom. Plus sto su Mekolija i roditelji izdali. Pa i da je normalan poludeo bi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: