PRAVO LICE

OVAKVU JE NIKADA NISTE VIDELI: Kim Kardašijan po prvi put prošetala bez trunke ŠMINKE, mnogi je nisu prepoznali! (FOTO)

1

Publika je navikla da je viđa isključivo sa profesionalnim makeup-om, ali je sada pokazala da je čak i za nju veliko opterećenje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda poznata je kao neko ko čini sve zarad savršenog izgleda, ali je uhvaćena s mužem u izdanju koje nije karakteristično za nju

Kim Kardašijan nedavno je u Santa Moniki izašla na večeru sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom, i tom prilikom pokazala svoje pravo lice!


Najnovije paparaco fotografije pokazuju ono što je Kardašijanova krila - kako izgleda bez šminke. Komentari su gotovo isti - iza tone pudera kakvu je viđamo u javnosti i bez Fotošopa ona se ipak ne može pohvaliti savršenim izgledom. Jer i Kim je, kad se ne prepusti višesatnom sređivanju stručnjaka, sasvim obična žena sa bubuljicama i podočnjacima.

 

foto: Profimedia

 

Rijaliti zvezda se očigledno nije nadala paparacima ispred restorana čim je prošetala u izdanju koje nije karakteristično za nju.

 

Obično su sve oči uprte u najstariju sestru klana Kardašijan gde god da se pojavi, a besprekoran izgled oduvek joj je bio na prvom mestu. Međutim, dešava se da se i opusti, pa ne stavi ništa od šminke na svoje lice i obuče običnu široku trenerku.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

Ona nije reagovala srčano kada je ugledala paparace, ali je zato njen suprug Kanje bio opušteniji. Sve vreme je išao pored Kim i otvorio joj vrata automobila, čime je pokazao da je džentlmen.

 

Ono što je primetno jeste da ima steznik oko šake, ali je nepoznato kada i gde je povredio ruku.

 

Inače, tridesetosmogodišnja Kim se redovno hvali onim čime raspolaže. Na društvenim mrežama slika svoje obline, koje, doduše, ima zahvaljujući plastičnom hirurgu. Ona se već osam godina bori s psorijazom, koja se proširila i po telu, pa i na nogama ima rane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

makonda-tracker