PRAVO LICE

OVAKVU JE NIKADA NISTE VIDELI: Kim Kardašijan po prvi put prošetala bez trunke ŠMINKE, mnogi je nisu prepoznali! (FOTO)

1

Publika je navikla da je viđa isključivo sa profesionalnim makeup-om, ali je sada pokazala da je čak i za nju veliko opterećenje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda poznata je kao neko ko čini sve zarad savršenog izgleda, ali je uhvaćena s mužem u izdanju koje nije karakteristično za nju

Kim Kardašijan nedavno je u Santa Moniki izašla na večeru sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom, i tom prilikom pokazala svoje pravo lice!


Najnovije paparaco fotografije pokazuju ono što je Kardašijanova krila - kako izgleda bez šminke. Komentari su gotovo isti - iza tone pudera kakvu je viđamo u javnosti i bez Fotošopa ona se ipak ne može pohvaliti savršenim izgledom. Jer i Kim je, kad se ne prepusti višesatnom sređivanju stručnjaka, sasvim obična žena sa bubuljicama i podočnjacima.

 

foto: Profimedia

 

Rijaliti zvezda se očigledno nije nadala paparacima ispred restorana čim je prošetala u izdanju koje nije karakteristično za nju.

 

Obično su sve oči uprte u najstariju sestru klana Kardašijan gde god da se pojavi, a besprekoran izgled oduvek joj je bio na prvom mestu. Međutim, dešava se da se i opusti, pa ne stavi ništa od šminke na svoje lice i obuče običnu široku trenerku.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker