Lindzi Lohan: Umetnost kućnog pritvora

0
Nakon što je ukrala ogrlicu vrednu dve i po hiljade američkih dolara, problematična holivudska zvezda Lindzi Lohan otpočela je služenje kazne u svom domu

Prema rečima nadležnih portparola šerifa grada Los Anđelesa, glumica Lindzi Lohan prijavila se u zatvorsku ustanovu Lynwood, gde su procenili da ispunjava sve uslove za odsluženje kazne u kućnim uslovima. Tako je glumica dobila specijalnu elektronsku narkuvicu koju će morati da nosi na zglobu naredna četiri meseca, ali se veruje da će zbog očekivanog dobrog ponašanja i preopterećenosti zatvorskih budžeta, Lindzi biti u kućnom pritvoru svega trideset i pet dana.

Zbog prethodnih hapšenja zbog konzumacije alkohola i narkotika u javnosti, nekadašnja tinejdž senzacija takođe bi trebalo da odsluži još 480 sati društveno-korisnog rada, uglavnom u prigradskom skloništu za žene, ali je sudija na poslednjem saslušanju doneo odluku da ona neće moći paralelno da odrađuje dve kazne, tako da će se komunalnom radu vratiti tek nakon što bude bila puštena iz kućnog pritvora.

Kako pojedini svetski portali prenose, Lindzi namerava da svoje kažnjeničke dane provede slikajući i čitajući knjige, a vreme provedeno u svom domu iskoristiće kako bi se opustila, koncetrisala na svoj oporavak i razmotrila nove planove za nastavak svoje karijere, ali i one koje se tiču privatnog života.

Pogledajte kratki umetnički film Ričarda Filipsa sa Lindzi Lohan u glavnoj ulozi koji će biti prikazan na 54. Bijenalu u Veneciji:

makonda-tracker