imponuje joj

KATARINA ŽIVKOVIĆ ZAPALA ZA OKO BOGATOJ RUSKINJI: Milionerka je zavodljivo posmatrala i delila joj komplimente, a evo kako je pevačica ODREAGOVALA!

1

Katarina Živković zapala je za oko Ruskinji milionerki, koja se sunčala tik do nej na bazenu u Budvi.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je odmah skontala o čemu s radi, a ponuda da je žena odvuče u krevet nije joj bila dovoljno primamljiva, iako je priznala da joj imponuje.

 

- Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila za sunčanje pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula - rekao je dobro obavešteni izvor.


- Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna... Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom - dodao je izvor blizak pevačici.

 

Kada je Živkovićeva shvastila da Ruskinja neće tako lako odustati, pevačica se uozbiljila, pa pokupila stvari i u Beograd se ipak vratila sama.

 

- Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje - rekla je Kaća nedavno.

 

 

makonda-tracker