NE ZAUSTAVLJA SE

ONA MISLI DA ĆE JOJ BITI LAKŠE AKO MALTRETIRA MENE I MOJU PORODICU: Katarina Živković javno odgovorila na JEZIVE PRETNJE!

0

Katarini Živković putem društvenih mreža stizale su jezive pretnje, a izvesna osoba nije se zaustavljala tu!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Napadala je kako nju, tako i njenu porodicu, kao i prijatelje i saradnike. Kako se navodi, pevačica zna o kome se radi, a ovoga puta javno je poslala poruku toj osobi.

 

- Svaka budala može da iskoristi internet kako bi vas maltretirala. Ja znam o kome sa radi, to je osoba koja je, pretpostavljam, imala dosta problema u detinjstvu, ona smatra da će ako maltretira moju porodicu, saradnike i mene, da će joj biti u životu lakše. Nemam ništa protiv, ali trebalo bi pored toga i da se obrati psihijatru - poručila je u "Premijeri" Katarina, koja je nedavno proslavila 30. rođendan.

 

- Ovo leto mi je toliko teško, puno radim, ne stižem da odmaram. Osećam se kao da sam tek sada krenula da radim, tek sada nekako drugačije doživljavam neke stvari sa 30 godina - iskrena je bila ona, a onda pokazala i svoju "grešku iz mladosti".

 

- To je moja greška iz mladosti, sreća pa je na leđima, ne moram da je gledam svaki dan. Inače volim tetovaže, ne znači da ću tu da se zaustavim - zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker