široke ruke

I SAMA JE ŠOKIRANA KOLIKO JE POTROŠILA NOVCA, ALI NE ŽALI: Nataša Bekvalac na Mikonosu pukla PRAVO BOGATSTVO od NEKOLIKO nula!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

mira

09-08-2019 22:36h
Poštedite nas ovih gluposti ! Nemojte nas toliko vređati ! Ovde se procenat istine može meriti promilima !

mira

10-08-2019 01:36h
To znači da Nataša jako dobro zarađuje ! Na kom radnom mestu ? Ili , možda je malo naduvala priču , što ne bi bilo prvi put ?

Cibe

10-08-2019 07:03h
Sada uživa, a nekad će se javiti za nacionalnu penziju.

Bek

10-08-2019 09:15h
Svako svoj zaradjeni novac moze da trosi na sta hoce, podrzavam.. ali molim bez kukanja i hvatanja za glavu posle, jer, onda jednostavno.. nije bilo vredno ni centa

M

10-08-2019 10:46h
Nato, gde su ti deca? Vidim, sa Ibice prelazis na Mikonos. Nemoj opet da startujes nekoga pa da posle godinu dana citamo kako te prebio, kako nema kintu i kako te razocarao, a ti mu rodila dete.

M

10-08-2019 10:48h
Mikonos jeste preskup, a ona nema taj novac da razbacuje. Glupe poteze pravi plavusa. Cudi me da je majka podrzava u tome. A ovamo, na televiziji pametuje

Marko

10-08-2019 10:57h
Pa šta ako je potrošila. Svoje pare je potrošila a ne tuđe. Bavite se vašim životima a ne tuđim!!!!!

stav sponzoruse

16-08-2019 01:27h
@Marko
jel se hvali ili zali ili trazi sponzora.
ASko je potresila htela je i neka ne kuka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: