široke ruke

I SAMA JE ŠOKIRANA KOLIKO JE POTROŠILA NOVCA, ALI NE ŽALI: Nataša Bekvalac na Mikonosu pukla PRAVO BOGATSTVO od NEKOLIKO nula!

8

Iako je planirala samo dobro da se odmori i napuni baterije na svojoj omiljenoj destinaciji, novosadska Barbika potrošila je mnogo više nego što je planirala na smeštaj i provod.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Nemanja Nikolić

Da nije žalila ni evra, dovoljno govori činjenica da je Nataša Bekvalac na letovanje na Mikonosu, navodno, potrošila neverovatnih 10.000 evra. 

 

Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gde je podjednako brinula o školskim obavezama čerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da letuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smeštena na plaži, pevačicin apartman je bio luskuzan i posedovao sopstveno dvorište sa bazenom. Kako je letovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra. Da ne govorimo o ručkovima i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu", kaže izvor blizak Nataši, pa dodaje:

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Damir Dervišagić

I ona je šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 evra spiskala samo na smeštaj, prevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponela nešto manje novca baš zato što je svesna da uvek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smešno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada."

Nastavak i fotografije na sledećoj strani.

 

makonda-tracker