Hajdi Klum: Tajne vitke linije za svakoga

0
Kako bi inspirisala sve svoje obožavaoce da budu u dobroj formi, nemački supermodel Hajdi Klum odlučila je da putem sopstvene zvanične web prezentacije ubuduće vodi i dnevnik vežbi kojima se sama redovno podvrgava

Slavna manekenka, glumica, voditeljka, modni dizajner, televizijska producentkinja, pevačica i uspešna poslovna žena, Hajdi Klum, početkom godine kreirala je Internet portal na kojem namerava da objavljuje savete namenjene ženama na temu mode, lepote, roditeljstva, ljubavi i međuljudskih odnosa. Međutim, dok je okupljala tim kvalifikovanih stručnjaka koji će joj pomagati u radu na ovom projektu, plavokosa Nemica shvatila je da bi njena sopstvena iskustva mogla da pomognu njenim obožavateljkama da ostanu u dobroj fizičkoj formi.

- U redu. Vreme je da se zaista bacimo na stvar. Iako ponekad deluje zastrašujuće i mnogo je lakše reći Ma neka, mogu to i sutra - verujte mi, sama znam najbolje koliko je ponekad teško uskladiti sve segmente života kao što su porodica, prijatelji, posao. Često smo toliko zauzete da vežbanje često bude ostavljeno po strani. U isto vreme, meni je trideset i sedam godina i definitivno ne želim da ne budem zdrava i vitka. Hoću da izgledam i osećam se dobro, a mogu da se kladim da i vi svi to želite takođe – napisala je u najavi svog projekta Hajdi koja sa svojim suprugom Silom podiže četvoro dece.

Jedna od nekada najpoznatijih Victoria’s Secret anđela smislila je da na ovom sajtu bude i jedna posebna rubirika koja bi bila posvećena stilu pod nazivom Izgled dana. Inače, on-line projekat samo je jedan u nizu stvari kojima se Klumova u poslednje vreme bavi, kao što su vođenje nemačkog izdanja rijalitija Top model, lansiranje parfema sa svojim autorskim pečatom, ali i roditeljstvo i rad na novim kreacijama njene uspešne modne linije.

makonda-tracker