ADVOKAT RADI NA SLUČAJU

ĐINA JE BILA NAJLEPŠA DAMA NA SVETU: Čuvena glumica danas prolazi pakao, jer joj je mladić OTEO MILIONE, a ona ne vidi izlazi iz situacije! (FOTO)

1

O njenom životu mogu da se pišu romani!

 

Lolobriđidin bivši menadžer Andrea Piacoli (32) optužen je da je potkradao slavnu italijansku glumicu godinama i da je od njenog novca kupio 300.000 evra vredan ferrari F12. Takođe joj je, tvrde, oteo kuću i dva mala hotela pored rimske Piazze di Spagna. Izolovao je 92-godišnju glumicu od prijatelja i porodice kako bi je pljačkao, optužio ga je italijanski sud. Novac je prebacivao u manjim iznosima od 2013. do 2018. godine na račun koji je vodio pod imenom svoga oca, prenose britanski mediji.


Članovi porodice Đine Lolobriđide i pre su optuživali Piacolija da krade, no holivudska filmska legenda ga je usrdno branila. Sada je optužnicu protiv Piacole potpisala rimska tužiteljka Eleanora Fini, optužujući ga da je iskoristio njeno mentalno stanje da bi je pokrao.

 

foto: Profimedia

Andrea Piacoli počeo je da radi za glumicu kao 24-godišnjak, prvo kao šofer, pa sekretar i na kraju menadžer. Na raznim svečanostima pojavljivali su se zajedno, ruku pod ruku, pa se naveliko nagađalo o prirodi njihovog odnosa. U jednom intervjuu Đina je rekla da je mladi Piacola prati na putovanjima u inostranstvo umesto njenog sina Milka Skofica zato što zna engleski.


Milko Skofic Džunior i njegov sin Dmitri jedini su naslednici Đine Lolobriđide. Oni tuže bivšeg šofera i menadžera Andreu Piacolija, a tužbi se pridružio i Havijer Rigau Rafols (58), njen bivši španski ljubavnik. Rigau je španski preduzetnik 34 godine mlađi od glumice.

 

Bili su zajedno više od 20 godina i planirali du da se venčaju, kad je holivudska zvezda sve otkazala. Raskinuli su 2007, da bi ona šest godina kasnije otkrila da je Rigau izveo lažnu ceremoniju venčanja 2010. bez njenog znanja, koristeći se drugom osobom koja je predstavljala filmsku divu na ceremoniji venčanja u Barceloni.

 

Lolobriđida ga je tužila za falsifikat, optužujući da je hteo da je oženi samo kako bi se dokopao njene imovine.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker