ADVOKAT RADI NA SLUČAJU

ĐINA JE BILA NAJLEPŠA DAMA NA SVETU: Čuvena glumica danas prolazi pakao, jer joj je mladić OTEO MILIONE, a ona ne vidi izlazi iz situacije! (FOTO)

1

O njenom životu mogu da se pišu romani!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Đina Lolobriđida u nedelju je na filmskom festivalu u Taormini na Siciliji primila nagradu za životno delo. Zahvaljivala je i davala intervjue kao istinska diva, nijednom rečju ne naznačivši usred kakve se drame nalazi.

 

U utorak je advokat filmske zvezde koju su na vrhuncu slave nazivali najepšom ženom na svetu objavio da je Đina Lolobriđida žrtva prevare u kojoj je ostala bez imovine vredne nekoliko milijona evra.

 

"Mis Lolobriđida žrtva je kriminala. Verovala je tom mladiću, a on ju je prevario i iskoristio", rekao je njen advokat.

 

foto: Profimedia

Šta je tačno, trebao bi utvrditi rimski sud, ali ovo je samo jedna od desetak parnica koju su pokrenuli njeni najbliži kako bi se dokopali njenog bogatstva. Sin i njen bivši, 34 godine mlađi španski ljubavnik udružili su snage kako bi oterali njenu poslednju simpatiju, bivšeg šofera i menadžera koji je, kako oni tvrde, iskoristio glumičinu poodmaklu dob i smanjene mentalne sposobnosti kako bi oteo veći deo njene imovine. Iako je glumica poslednji od svojih više od 60 filmova snimila pre više od 20 godina, ona je i dalje velika zvezda, filmska ikona i simbol italijanske kinematografije. Jedna je od najvećih svetskih zvezdaiz pedesetih i šezdesetih.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker