TUŽNO

ISKRENA ISPOVEST POZNATE VODITELJKE: On je bio njena velika ljubav, a kada je čula da je PILOT nastradao, jecala je od bola i tuge! (FOTO)

1

Aleksandra Ivanović je otvorila dušu i sve ispričala!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka i urednik Jutarnjeg programa Aleksandra Ivanović otvorila je dušu u emotivnoj ispovesti o pilotu Vladimiru Bulatu, s kojim je bila u ljubavi, a koji je stadao 18. jula.

 

Vest o njegovoj smrti slomila je urednicu Aleksandru. Šta se dogodilo tog kobnog 18. jula saopštila joj je majka. Posle prvobitnog šoka i potvrde kolege Mladena Mijatovića da u padu aviona "zlin", koji se srušio nekoliko stotina metara od aerodroma kod Ečke, Sandra Ivanović potpuno je zanemela.

 

Sa Vladimirom je bila u emotivnoj vezi godinu i po, zajedno su proslavili rođendane u junu i, mada su stavili tačku na ljubav, ostali su dobri prijatelji.

 

foto: Facebook Printscreen

Aleksandra je otkriva da je on zauvek obeležio ne samo njen, već život svih koji su ga poznavali.

 

"Mama je plačući ponavljala Bulat, Bulat. Tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a pošto sam znala da je on sjajan pilot, nije mi palo napamet da je moglo nešto da se desi. Pozvala sam kolegu Mladena koji je izveštavao o dogadaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kada mi je javio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam", počela je svoju ispovest.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker