susedi pričaju

KOMŠILUK PROGOVORIO O GOCI TRŽAN, RAŠI I LENI: Iznenadili smo se kad se doselila ovde, a još više kad smo videli KAKVA JE PRIVATNO!

0

Ova porodica sada živi u mirnom kraju grada, na spratu kuće sa velikim dvorištem.

Goca Tržan, Raša Novaković
Goca Tržan, Raša Novakovićfoto: Dragana Udovičić

Jedan su suseda je u prolazu ispričao da Gocu i Rašu neretko sretne u kraju dok šetaju parkovima i završavaju svakodnevne obaveze, kao i da, iako nije upoznao ove supružnike, o njima je dosta čuo od prijatelja.

 

"Taj sprat kuće u kojoj živi Goca se dugo prodavao. Ovaj naš kraj je porodičan, svi se mahom znamo i stanari se retko menjaju, postali smo dobri prijatelji. Brzo se među nama proširila vest da imamo "došljake", te da će u velikoj kući živeti upravo Goca Tržan. Rašu i Gocu često viđam u kraju kako se šetaju, imamo dosta prirode i zelenila pa je lepo. Nisam imao priliku da ih upoznam, ali sam o njima čuo samo reči hvale. Komšije su ih lepo prihvatile. U njihovoj kući je i jedan sused sa kojim mnogi imaju probleme, živi na spratu iznad pevačice, a čak se ni on zasad nije žalio", priča stariji gospodin.

 

goca i raša
goca i rašafoto: Damir Dervišagić

 

Nedaleko od Rašinog i Gocinog novog doma je i auto-perionica.

 

"Ona dovozi automobil, a Raša je sa njom na mestu suvozača. Operu auto, pa produže dalje, nema ovde nešto puno zadržavanja. Uživo mi ne deluje kao na televiziji, dosta je prirodnija i nema puno šminke na licu. To sam odmah zapazio, kao i činjenicu da se retko pojavljuje bez supruga", priča radnik Darko.

 

 

makonda-tracker