i dalje je misterija

KIJA SE KUNE DA NA SLOBINIM SLIKAMA IZ KREVETA NIJE ONA: Pevač fotografijama na Instagramu podigao PRAVU BURU, fanovi ne prestaju da KOMENTARIŠU

1

Kristina Kija Kockar izjavila je da se ona ne nalazi na fotkama Slobe Radanovića, koje su osvanule na njegovom profilu na Instagramu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, gola leđa i ženska noga danima su pod velom misterije, a ono što je poznato to je samo da je u pitanju Slobina nova devojka.

 

Međutim, po frizuri, ali i fotošopu tetovaža, dobri poznavaoci društvenih mreža smatraju da je zapravo Kristina u pevačevom zagrljaju.

 

foto: instagram

- Ja nisam na tim slikama 100% - rekla je, na papiru bivša, Radanovićeva supruga koja je dodala da svoju karijeru ne gradi na privatnom životu.

 

Podsetimo, javnosti je postala poznata kao prevarena žena u rijalitiju.

 

Pevačica je od voditelja dobila i pitanje da prokomentariše pobedu Lune Đogani u "Zadruzi", a ona je elegantno to izbegla.

 

- U kakvim smo odnosima? Sledeće pitanje. Glupo je da govorim na tu temu, volela bih da me pitaš nešto drugo. Zašto su ti sva pitanja tako glupa? - rekla je Kockareva pomalo ljutito u emisiji "Premijera".

 

 

 

makonda-tracker