SVI SU UZ NJEGA

POTRESAO SE KADA JE ČUO VEST: Evo koju poruku je pevač uputio SINIŠI MIHAJLOVIĆU! (FOTO)

1

Poštuje njegov rad i delo!

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Javnost je i te kako potresla vest da legendarni srpski fudbaler i cenjeni fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović boluje od akutne leukemije. Brojne poznate ličnosti pružile su mu podršku, pa tako i pevač Sloba Radanović, koji mu je uputio moćnu poruku putem društvenih mreža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

 

"Siniša izvodi najbitniji slobodan udarac u životu. Uz tebe smo, bombarderu!" poručio je Sloba putem društvene mreže Instagram.

 

Podsetimo, trener Bolonje se nakon detaljnih analiza uhvatio u koštac sa bolešću.

 

"Kada sam dobio vest, to je bio pravi udarac. Sedeo sam i plakao danima, život prolazi pred očima. Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, isprsiću se gledajući je u oči, onako kako sam to uvek činio. Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Ona je agresivna, ali se može pobediti. I to sam objasnio svojim igračima, imali smo konferencijski poziv s njima i kao što je prirodno, imao sam suze. Objasnio sam im da moramo do pobede. Ako sednemo i pokušamo da se branimo, odmah ćemo se srušiti. Moram koristiti svoju taktiku u ovoj borbi i siguran sam, bez ikakvih sumnji, da ću dobiti ovu bitku. Za moju porodicu, za svoju decu, za sve one koji me vole", poručio je nedavno Mihajlović

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker