SAN SNOVA

BRITANCI OPČINJENI LUKSUZNOM NEKRETNINOM: Novakov STAN u MAJAMIJU je projektovao slavni arhitekta, a izgled obara s nogu (FOTO)

1

Retko se viđa ovakav raj!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oči zaljubljenika u tenis uprte su ovih dana u Novaka Đokovića i Rodžera Federera koji će se sutra ponovo suočiti u finalu Vimbldona.

 

Podsetimo, Rodžer Federer je odneo pobedu nad Rafaelom Nadalom, a potom izjavio da smatra da će mu zvezde biti naklonjene u finalu Vimbldona protiv Novaka Đokovića. Švajcarac se nada da će postati najstariji grend slem šampion, te da će postati rekorder sa neverovatnim 21 trofejom na najvećim turnirima.

 

Uoči velikog okršaja dva rivala, britanski "Dejli Mejl" osvrnuo se na stan u Majamiju najboljeg tenisera sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terra (@terragroupmiami) on

 

Podsetimo, vest o tome da je Novak kupio luksuzan stan u Majamiju datira iz marta 2017. godine. Konkretno, Novakov stan u stambenom kompleksu "Eighty Seven Park" pruža fantastičan pogled na Atlantski okean, a Noletov stan, pisalo se, ima tri spavaće sobe. Inače, ovaj luksuzni kompleks projektovao je slavni arhitekta Renco Pjano.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eighty Seven Park (@eightysevenpark) on

 

Našeg tenisera je ovaj stan koštao i do 8,9 miliona dolara jer kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara. Cene se kreću od 1,6 do neverovatnih 45 miliona dolara za penthaus.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker