zna šta želi

VOLI MUŠKARCE I ŽENE: Ćerka Vila Smita otvoreno o svom opredeljenju, a za ovo se bori!

2

Porodica je upućenja u njene stavove!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U novoj epizodi emisije "Razgovor za crvenim stolom" ćerka holivudskih glumaca Džejde Pinket Smit i Vila Smita, Vilou Smit pričala je o svojoj seksualnosti i o tome kako u budućnosti vidi svoj ljubavni život.

 

"Volim podjednako muškarce i žene, tako da definitivno želim jednog muškarca i jednu ženu. Osećam da mogu da budem verna i jednom i drugom. Nisam osoba koja non stop želi seksualna iskustva. Veoma sam koncentrisana na emotivnu vezu i kada bih pronašla dve osobe različitog pola sa kojom bih se povezala i imala romantičan i seksualni odnos, smatram da ne bih morala da tražim bilo šta drugo", rekla je Vilou Smit u razgovoru sa majkom i bakom, prenosi "Tin Vog".

 

foto: Profimedia

Holivudska naslednica koja će krajem oktobra napuniti 18 godina zalaže se za poliamoriju (reč je nastala spajanjem grčke reči "poli" koja znači više i latinske "amor" koja označava ljubav), odnos zasnovan na emocijama prema više partnera, koji nužno ne uključuje seks, a koji se od poligamije razlikuje zato što ne podrazumeva bračnu zajednicu sa više osoba.

 

Poliamorija je 2017. bila najtraženiji pojam na Guglu, što samo dokazuje da je ova vrsta veze sve zastupljenija.

 

Vilou Smit je skeptična po pitanju monogamije i želi da izgradi odnos koji će njoj odgovorati, koji će biti oslobođen tradicionalnih, ali i istorijskih prepreka i koji će pre svega ceniti ljubav.

 

"Nema slobode, sve je zasnovano na strahu", prokomentarisala je monogamne odnose.

 

Majka i baka podržale su njen izbor i podržavaju sve ono "što je čini srećnom".

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker