kako vam se čini?

MISLILA JE DA NEĆE DOČEKATI 21. GODINU: Demi Lovato otkriva najteže momente svog života, a nakon lečenja je nabacila kilograme i izgleda ovako! (FOTO)

0

Ono što je prevačica prošla veoma mlada, neko ne doživi nikada!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako ima tek 26 godina, pevačica Demi Lovato imala je vrlo buran život.

Bivša Diznijeva zvezda, imala je svega 10 godina kada je dobila svoju prvu televizijsku ulogu, ali umesto da budu ponosna na nju, deca iz škole bila su neverovatno zla prema njoj. I tada su počeli svi njeni problemi i nesigurnosti.

 

"Kad sam imala 12, u školi je potpisana peticija koja je trebalo da me podstakne da se ubijem. Nazivali su me ku**om i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da nije trebalo da ih slušam, ali sve sam uzimala k srcu. Mislila sam čak da nemam prijatelje baš zato što sam debela", govorila je Demi u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Kao odgovor na vršnjačko maltretiranje, Demi je počela da se izgladnjuje.

 

"Terala bih sebe da povraćam i do šest puta dnevno", priznala je kasnije, a s bulimijom i depresijom borila se i 2008. godine nakon što je njen debitantski album "Don't Forget" prodat u pola miliona primeraka. Sledeće godine, sa samo 17 godina, Demi je prvi put probala kokain i tu je sve počelo jer joj se svidelo. "Živela sam 100 na sat i mislila kako ću umreti mlada. Mislila sam da neću doživeti 21."

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

makonda-tracker