nije mogla ni da pretpostavi

DA SAM ZNALA DA JE GEJ NIKAD NE BIH BILA SA NJIM: Katarina Grujić iznela neke činjenice za OVOG BIVŠEG DEČKA! (FOTO)

1

"Mislim da su drugi oko mene sumnjali na nekog mog bivšeg partnera, ali ja to stvarno nisam znala, niti sam to primetila u našoj vezi", rekla je pevačica.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Katarina Grujić još jednom je progovorila o svom i više nego turbulentnom ljubavnom životu, koji i danas privlači ogromnu pažnju javnosti. Međutim, umesto o sadašnjem, pevačica je bila upitana o izvesnom bivšem koji je, kako se navodi, pripadnik LGBT popilacije.

 

Ona je sa velikom sigurnošću tvrdila da nije bila u takvoj vezi, a kako joj nisu poverovali, rešila je da ipak javno pojasni čitavu situaciju.

 

 

foto: Damir Dervišagić

Da sam znala nikad ne bih bila sa takvim čovekom u vezi. Al', sad, da li je taj čovek posle postao gej ili nije, to ja stvarno ne znam. Ne bih sigurno bila sa njim. To nije fer. Tako da, mislim da sam možda uradila neko humano delo", ispričala je Katarina, ističući da ona sa izvesnim momkom nije imala problema, već da je njena okolina sumnjala u njegovu seksualnu orijentaciju.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Mislim da su drugi oko mene sumnjali na nekog mog bivšeg partnera, ali ja to stvarno nisam znala, niti sam to primetila u našoj vezi. Mislim da je sve bilo savršeno u redu. Tako da, šta je posle mene bilo, neka je. Samo da je taj neko srećan i da dobije ono što on poželi", rekla je ona sa osmehom, bez i jedne reči više.

 

 

Trenutno, iako je u srećnoj vezi, smatra da nije spremna za brak. A kada su je upitali da li je nedavno zaprošena, rekla je da nije, niti je ikada bila.

 

Nikada, hvala Bogu", rekla je ona, pa se nasmejala.

U depresiji zbog ljubavi, pak, tvrdi da nikada nije bila, bez obzira na to što joj na reč još jednom nije poverovano.

 

 

 

 

 

makonda-tracker