uživa

OVO JE SIGURNO NAJLEPŠI ODMOR U NAŠEM ŽIVOTU: Aleksandra Prijović u Monte Karlu stvara najldivnije uspomene sa svoja DVA OMILJENA MUŠKARCA!

0

Aleksandra Prijović iskreno o majčinstvu, odmoru iz snova i tome kako planira da uskladi poslovne obaveze sa odgajanjem deteta...

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijovićfoto: Nemanja Nikolić

Aleksandra Prijović se sa suprugom Filipom i njihovim sinom Aleksandrom uputila se u Monte Karlo. Mladom paru ovo je prvi zajednički letnji odmor sa sinom, na kojem je 21.juna 2019. godine proslavila prvu godišnjicu braka.

 

Pišem vam iz Monte Karla, uživamo s našim sinom. Ovo je sigurno najlepši odmor u našem životu – kaže Aleksandra, koja se tri meseca nakon porođaja u punom sjaju vratila sceni i svojoj vernoj publici. Ne krije radost što je spomenuta pesma, kao i „Neponovljivo“, koju je takođe izdala tokom juna, osvojila simpatije i što važe za hitove koji će se sigurno slušati ovog leta.

 

Danas svedočimo trendu u muzici po kojem, čini se, pesme sve više liče jedna na drugu. Međutim, vi ste verni stilu i zvuku po kojem vas publika od početka karijere prepoznaje. Koliko je teško u moru istih ostati svoj i je li to mač s dve oštrice?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

– Nisam neko ko osuđuje promene i nove trendove, naprotiv, sviđa mi se sve to, ali sam i ovog puta odlučila da ostanem verna istom zvuku jer mislim da mi to najbolje leži. Ne mislim da je to mač s dve oštrice, jer se nikada ne zna kako će pesma proći. Svako od nas pevača treba da peva ono što mu prija i za šta veruje da je dobro. Ja sam tako uradila i ovog puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Kojim kriterijumima se vodite kada birate pesme koje ćete pevati?

 

– Do mene dolaze pesme koje su moj fazon, a Filip mi je tu uvek najoštriji kritičar i učestvuje u svemu. Nikada nije pogrešio i ja mu uvek verujem. Zajedno smo birali ove dve pesme koje su objavljene, ali i pesme za album koji će izaći krajem godine.

 

 

makonda-tracker