problemi

ZBOG BAHATOSTI I DRSKOSTI ZAVRŠILA U ZATVORU: Uhapšena Aleksandra Mladenović priznaje svoju GREŠKU!

0

Mlada pevačica je ovu celu situaciju shvatila kao veliku životnu lekciju.

foto: Ana Paunković

Zvezda "Granda" Aleksandra Mladenović privedena je, nakon što ju je policija zaustavila zbog toga što je vozila auto nedozvoljenom brzinom, piše "Svet".

 

Policija je ustanovila i to da pevačica Aleksandra Mladenović vozi auto posle ponoći sa probnom dozvolom, što je takođe kršenje propisa, ali sve bi se možda dobro završilo da pevačica nije krenula da se raspravlja sa policijom.

Pripadnici MUP-a su je potom priveli.

 

Aleksandru su presretači uhvatili oko jedan sat posle ponoći. Njena je sreća što nije imala alkohol u krvi, inače bi joj sledila policijska stanica i trežnjenje do jutra. Ali pošto je bila bahata, ipak su je priveli. Ona je mislila da će se izvući na lepe oči i na to što je poznata, ali nije joj upalilo, pa je dobila dva kaznena boda, plus mesec dana zabrane upravljanja motornim vozilom i novčanu kaznu od 15.000 dinara - kaže izvor gorepomenutog lista.

Aleksandra Mladenović.
Aleksandra Mladenović.foto: Vladimir Šporčić

 

Ovu skandaloznu priču potvrdila je akterka Aleksandra Mladenović.

 

Sve je tačno i priznajem da je to sve bilo mojom krivicom i da sam pokušala da se izvučem. Vraćala sam se sa rođendana i vozila malo brže, nisam ni primetila da me juri presretač. Kada su me zaustavili, pokušala sam da im objasnim, ali nisu hteli da me puste, pa smo se tu raspravljali i zato su me priveli. Provela sam nekoliko sati u stanici i onda su me pustili. Sada poštujem propise i ne planiram da vozim posle 23 sata, dok mi ne istekne probna dozvola - rekla je Mladenovićeva.

 

 

makonda-tracker