rešila je da sebi olakša

SAZNALA SAM ZA IZBORE KOJE JE DONOSIO BEZ MOG ZNANJA: Ana Bučević iskreno o RAZVODU i porukama koje će vam značiti!

0

Mnogi svakodnevno slušaju poučne videe, koje Ana kreira, a sada se i na vlastitom primeru vidi koliko je jaka i racionalna!

foto: Instagram/printscreen

Jedna od najpoznatijih motivacionih govornica na našem prostoru, Ana Bučević objavila je na svom instagram profilu da se razvodi od dugogodišnjeg partnera Saše Dvornika. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha) on

 

Mnogi ljubitelje njenog lika i dela, veoma su potreseni ovom vešću. Iako je Ana ona koja svoju publiku svakodnevno motiviše i usmerava da uvek u životu vide "više dobro", i njoj se dogodila nepredviđena situacija, koju je morala da reši na najbolji mogući način. 

 

Iskrenom porukom objasnila je šta se zapravo događa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha) on

 

"Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka pre nekoliko meseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posledice štetile našoj porodici. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije ga u stanju kontrolirati. Ćutala  sam do sada iz više razloga. Htela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htela sam da osvesti svoje izbore i gde će ga odvesti. Htela sam, što i jesam u našoj intimi rešiti sa zavodom za socijalnu skrb da mi pomognu savetima kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Napravila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Nažalost, on ni ovog trenutka nije svestan izbora koje i dalje donosi. Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napade kao obrane. To je čovek kojeg sam ludo volela 7 godina i dala mu svoje puno poverenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i šta ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga poverenje shvatiš da onog najvažnijeg za srećan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 


Ovo je jedna od naših poslednjih fotografija gde sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom ga rečju ponižavati, vređati ni blatiti. To je tata našeg sina i čovek za kojeg sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono ko je postao! Ja mogu samo živeti ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živeti ljubav. A njega ću sada voleti izdaleka.
Toliko od mene."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Ana Bučević ? (@safariduha) on

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker