ROMANTIČNI

ISTOM FOTOGRAFIJOM OBELEŽILI VAŽAN DATUM: Ono što je Teodosić uradio MNOGE je iznenadilo - košarkaš i glumica žive svoju ljubavnu bajku! (FOTO)

0

Ove godine u februaru par se ostvario u ulozi roditelja, kada je Jelisaveta donela na svet devojčicu Petru.

MILOŠ I JELISAVETA
MILOŠ I JELISAVETAfoto: Zorana Jevtić

Otkada je pre dve i po godine odjeknula vest da se zabavljaju, poznati bračni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić neprestano su u žiži javnosti.

 

Na današnji dan Miloš i Jelisaveta proslavljaju drugu godišnjicu braka, te je poznata glumica objavila crno-belu fotografiju sa venčanja na svom Instagram profilu, na kojoj blista odevena u belu venčanicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

 

Iako nikada ne deli fotografije sa suprugom, na današnji dan isto je učinio i Miloš Teodosić, što je mnoge oduševilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Teodosić (@milosteodosic4) on

Oboje su okačili istu fotografiju i time pokazali koliko se vole ali i koliko im je stalo. 

 

Uspešni košarkaš i mlada glumica upoznali su se u decembru 2016. godine, dok je on još živeo u Moskvi, preko njihove zajedniče prijateljice i dizajnerke Milice Opačić.

 

Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi- otkrio je izvor blizak paru svojevremeno za Pink.rs.

 

 

Ove godine u februaru par se ostvario u ulozi roditelja, kada je Jelisaveta donela na svet devojčicu Petru.

 

 

 

makonda-tracker