Nakon demonstracije rituala točenja mutnog piva, Vuk je prvi i probao Jelen Belo:
- Čast mi je što sam prvi u Srbiji probao Jelen Belo pivo i mogu da vam otkrijem tajnu, zaista je fenomenalno. Muškarci znaju zašto, a uskoro će i žene, jer Jelen Belo je pitkije pivo sa manje gočine, a ja sam uživao danas u njegovom jedinstvenom ukusu.
Ono što Jelen Belo čini jedinstvenim i izdvaja ga od ostalih piva je istančani ukus koji se postiže upotrebom najkvalitetnijih sastojaka među kojima su pšenični slad i korijander, kao i izostajanje filtracije u procesu proizvodnje. Korijander i pšenični slad daju Jelen Belom intenzivnu aromu i teksturu, umanjuju gorčinu i čine ga lakšim i pitkijim. Visokim sadržajem belančevina koje čine pivo mutnim postiže se i visoka gusta pena, po čemu je pšenično belo pivo prepoznatljivo.