nije mogla da mu pređe preko toga

PONIŽAVAO ME JE I VREĐAO PRED SVIMA: Pevačica progovorila o maltretiranju koje je trpela, a onda PRIZNALA koja kap je PRELILA ČAŠU i dovela do RAZVODA!

0

Andreana Čekić bez dlake na jeziku progovorila je zlostavljanju koje je preživela u braku.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Ona se sada razvodi od Ivana Miladinovića i ne preza od toga da istakne šta ju je nateralo na takvu odluku.

 

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom a sebe velikim. Više puta je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović, i bili su zgranuti - kaže Andreana i dodaje:

 

- Vređao me je skoro svaki put posle svirki pred bendom. Kad god sam izašla s novom idejom, govorio je da ne znam ništa o poslu, da treba sve da prepustim njemu. Jednom sam bend zamolila da navežbaju pesmu 'Do mene je' jer mi se mnogo dopala i želela sam da je pevam na nastupima, ali on nije hteo da čuje jer ga je mrzelo. Rekao je da je bolje da iskopam još neku staru Šemsinu ili Draganinu pesmu. Jedino su je skinuli gitarista i bubnjar i pesma je postala megahit u mojoj izvedbi. Bio je protiv da snimim 'Cipele' sa Emirom jer Emir u to vreme nije bio toliko zastupljen u Srbiji.

 

Andreana je zatim otkrila da postoji više razloga zbog kojih je odlučila da se razvede.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker