porodica

POSESIVAN JE, ZAŠTITNIČKI NASTROJEN I DOBRO POZNAJE ŽENE: Goca Tržan govori o karakteru supruga Raše ali i mogućem proširenju porodice!

2

Ljubav cveta!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Goca Tržan otkrila je da planira proširenje porodice sa svojim mlađim izabranikom Radomirom. Novakovićem, kao i da je potpuno spremna na taj korak.

 

"Naravno da jesam, ali ja imam zdravu, pravu ćerku, kao i moj muž, i mi smo već srećni roditelji. To što želimo da nadogradimo našu vezu ne znači da će ona biti manje stabilna i snažna ako se to ne desi", rekla je Goca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

 

Pevačica je ispričala da je njena ćerka Lena već velika, ali i da se nada da će ona razumeti kada dođe novi član, pa i da će joj pomagati oko bebe. A onda je otkrila i koliko je Raša zaštitinički nastrojen prema njoj, ali i osetljiv.

 

"Više moj muž ima problem sa tim nego ja. Mnogo je posesivan kada je Lena u pitanju. Zaštitnički je nastrojen, veoma dobro poznaje žene i u fazonu je da će je vezati za drvo ako mu se bude igrala sa živcima", priznala je Tržanova.

 

"Moj otac je bio vojno lice, ali je uvek bio strašno otvoren prema meni i mogla sam da pričam sa njim o svemu. On je bio prvi sa kojim sam pričala o intimnim odnosima, menstrualnom ciklusu, a kada su grudi počele da mi rastu, rekao mi je da se ne grbim, da se ne stidim sebe i da je to normalno. Meni roditelji nisu dopuštali da krijem dečka. Momci su dolazili kod nas u kuću, sedeli smo zajedno i ručali. I mama i tada su se trudili da se osetim udobno u svom odrastanju i sazrevanju, ali se znala granica", izjavila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

 

 

 

 

makonda-tracker