uspomene

DA LI PREPOZNAJETE LEGENDARNU GLUMICU SA SLIKE? Ova filmska diva izgubila je supruga, ubrzo i ćerku ali nikad nije ODUSTALA OD ŽIVOTA! (FOTO)

0

Ona se već deceniju i po bori se sa opakom bolešću.

foto: printscreen/instagram
foto: printscreen/instagram

I dok je na poslovnom planu nizala samo uspehe, jedna od naših najboljih glumica na privatnom planu doživela je dve tragedije od kojih se nikada nije oporavila.

 

Eva Ras već deceniju i po bori se sa opakom bolešću. Kada je saznala da ima rak materice, umetnica uz čije su uloge stasavale mnoge generacije pomislila je kako je došlo vreme da zaigra neku ulogu na nebeskom svodu. Međutim, sve ove godine ona se nije predavala, a to ne čini ni sada, nakon što je saznala da bolest uzima maha.

 

eva ras
eva rasfoto: Vladimir Šporčić

Uprkos tome, Eva i dalje piše knjige, a poslednja u nizu je roman "Temura", koji govori o večnoj ljubavi kakvu je ona doživela s pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom, koji ju je iznenada napustio u četrdesetoj godini.

 

I prerani odlazak ćerke Krune, koja je iznenada preminula u 24. godini,

učinili su umetnicu neutešnom.

 

Mlađe generacije sagurno ne znaju koliko je Eva Ras bila lepa devojka i da nije ni čudno što iza sebe ima velike i značajne glumačke role.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio (@sex_lies_and_videotape) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovely Ladies of Cinema Etc. (@lovelyladiesofcinemaetc) on

Njena fotografija završila je na poznatoj Instargam stranicu, gde se našla rame uz rame sa najvećim filmskim divama ikad!

 

 

makonda-tracker